Veszélyes anyagok szállítása fokozott ellenőrzés mellett

A közutakon rengeteg a baleset és ebben szerepet játszanak a tapasztalatlan sofőrök is. A Palmsped kizárólag többéves tapasztalattal rendelkező gépjárművezetőket alkalmaz, akiknek minden engedélyük meg van az ADR-es áruk szállításához. A veszélyes anyagok szállítása felelősségteljes feladatnak számít, ezért az ilyen szállítmányokat mindig különlegesen és nagy odafigyeléssel kell kezelni. Szinte minden esetben másképp kell eljárni.

A veszélyes anyagok szállítása során, olyan áru kerül a raktérbe, ami gyúlékony, robbanásveszélyes vagy egyéb egészségkárosító hatása van, mint a tisztítószereknek, lakkoknak, kozmetikai termékeknek és más vegyi anyagoknak. Éppen ezért számít speciális feladatnak a veszélyes anyagok szállítása. Ez esetben javasolt a szállítmánybiztosítás megkötése és a raktározás megszervezése is nagyszerű előnyökkel jár ilyenkor.

Az optimális útvonalon pontosan meg lehet tervezni, ráadásul nem emészt fel plusz költségeket, úgy ahogyan az regisztráció az EKAER rendszerbe. Így valóban biztonságosan valósítható meg a veszélyes anyagok szállítása. A Palmsped járművei folyamatos ellenőrzés alatt állnak, hogy minden alkalommal megfelelőek legyenek az ilyen jellegű áruk fuvarozására, az Európai Unió kritériumaihoz igazítottan. A logisztikai feladatok során a folyamatos ellenőrzés egy kiemelten fontos szempont, mert csak így garantálható a szállítmány biztonságos és akadályoktól mentes célba juttatása.

A kiemelt országokkal olyan jó kapcsolatok jöttek létre, amik nagyban megkönnyítik az ügyintézést, így az ügyfelek élvezhetik a rugalmas szolgáltatásokat. A távoli úti célok sem okoznak gondot, hiszen naponta történik veszélyes anyagok szállítása Európa számos országába és ezek alól nem kivétel Portugália, illetve Finnország sem. Az olajozottan működő profi csapattal, minden feladat gördülékenyen kerül megvalósításra, ami páratlan hatékonyságot eredményez a veszélyes anyagok szállítása esetén, de nincs ez másként akkor sem, hogyha részrakományos vagy komplett közúti szállításról van szó.

Print Friendly, PDF & Email

Author: admin