A Brit Care kutyatáp megóvja kedvencét

A modern kor betegségei a kutyusokat sem kímélik, ugyanis a sok stressz és a rengeteg káros anyag, ami a levegőben, vízben és élelmiszerekben van, rájuk is ugyanolyan rossz hatással van, mint a gazdikra. Azonban, ahogy az embernél az egészséges táplálkozás révén meg lehet előzni a különféle kórokat, úgy az ebek esetében is a minőségi eledel sokat segít a jó fizikai állapot megőrzésében.

Például a Brit Care kutyatáp nemcsak a nélkülözhetetlen tápanyagokat, ásványi anyagokat és vitaminokat biztosítja, hanem mindezt olyan forrásokból, amelyek könnyen emészthetőek és hipoallergének. Ennek köszönhetően a Brit Care kutyatáp nem terheli meg az emésztőrendszert, sőt, védi azt a különféle hasmenéses betegségektől, ugyanakkor egészen biztosan nem okoz allergiás panaszokat.

A szükséges aminosavakat a bárányhús és lazac jelenléte biztosítja, az utóbbi pedig a szintén nagyon hasznos Omega-3 és Omega-6 zsírsavakat is nagymennyiségen tartalmazza. A Brit Care kutyatáp másik két fő összetevője a rizs és a burgonya, amelyek ugyancsak értékes tápanyagokban gazdag élelmiszerek, ráadásul könnyen lebomlanak és nem okoznak semmilyen gyomor- vagy egyéb emésztőszervi panaszt.

Amennyiben ezt a tápot választja a kedvencének, akkor biztos lehet benne, hogy mindent megkap ahhoz, hogy vidám és egészséges életet éljen, valamint védve legyen azoktól a panaszoktól, amit a helytelen táplálkozás okoz. A Brit Care kutyatáp kölyköknek és idős kutyáknak való változatban is kapható, így kedvencét egész életén át elkísérheti ez a nívós eledel.

Author: admin