A szakácsruha kényelmes és könnyen mosható

Minőségi szakácsruha

Az éttermeknek nemcsak a tisztaság fontos, hanem az egységesség is. Függetlenül attól, hogy milyen színű kötény vagy hímzett embléma tükrözi a hely arculatát, abban mindenki biztos lehet, hogy a fehér szakácsruha mindig patyolat tiszta kell legyen.

A ráfröccsenő olajos, paradicsomos és zöldfűszeres szószok, pecsenyezsírok elképesztően gyors tempóban tudják összepiszkítani a konyhai viseletet, így nagyon fontos, hogy olyan anyagú ruhát válasszon, ami ellenáll a magas hőfokon történő mosásnak.

A vasalás is elengedhetetlen egy példamutató szakácsruha vagy séfkabát esetében. A tiszta és kényelmes konyhai öltözék az önkiszolgálók, pizzériák, a menzák, a pékségek és a cukrászatok alkalmazottaira is vonatkozik. Számukra is ideális a szakácsruha, amit most honlapunkon különféle méretben, stílusos vonalvezetéssel lehet beszerezni.

Természetesen van lehetőség fekete színben is rendelni belőle, igaz a szennyeződések ugyanúgy megmutatkoznak rajta, mint a fehéren, tehát a rendszeres mosást így sem ússza meg!

Author: admin