A víz lepergető szövet rendkívül praktikus

víz lepergető szövet

Minden lakásban előfordul, hogy akaratlanul, de valahogy mégis a bútorra kerül egy pohár üdítő, tea, kávé, bor. Szerencsére a víz lepergető szövet kiállja ezeket a megpróbáltatásokat. Korszerű, modern technológiával készül. A gyártás során egy speciális réteget adnak hozzá, ami arra szolgál, hogy megóvja a bútorokat ezekkel a balesetekkel szemben.

A sűrű szövésnek, valamint az említett rétegnek hála, képes fenntartani a nedvességet a felső rétegen. A víz lepergető szövet egyszerűen tisztítható. A balesetet követően első lépésként egy papírtörlő segítségével fel kell itatni a folyadékot. Ezután egy nedves rongy vagy szivacs igénybevételével gyengéden le kell törölni az adott felületet.

Az ilyen anyag felhasználási köre igencsak széles. Bel- és kültéren egyaránt nagyszerű választásnak bizonyulhat. A víz lepergető szövet az üzletek egyik legpraktikusabb árucikke, amit sokan keresnek. A strapabíró jellege, valamint az egyszerű tisztíthatósága miatt, az emberek egyik kedvence, ami a kárpitozást illeti. Az ár-érték aránya kedvezőnek mondható.

Author: seditor