Az akácméz a magyarok kincse

akácméz

A természet ajándékai között bőven találni hungarikumokat. Ilyen a magyar akácméz is, amit többek között a Kárpát-medence egyedi klímájában megtalálható akácosok virágának illata és kellemesen lágy ízvilága tesz egyedivé. A magyar mézfogyasztók körében igen népszerű termék magas gyümölcscukor-tartalommal rendelkezik, így sokáig megőrzi folyékony állagát.

A debreceni BeoBee családi méhészet kínálatában előkelő helyet foglal el ez az halványsárga, esetenként majdnem színtelen mézfajta. A vállalkozás internetes boltjában többféle kiszerelésben is rendelhető akácméz. Gyermekeknek például minden bizonnyal a maci formájú változat a legszerencsésebb választás.

Hétvégi kirándulásra praktikusabb, ha a 150 grammos tubusos készítményt visszük magunkkal, míg otthoni használatra a különböző méretű, borkános felhozatalból érdemes megpakolni a virtuális kosarat. Forduljunk bizalommal a BeoBee méhészethez, ami az akácmézével 2018-ban Arany Minősítést érdemelt ki egy nemzetközi seregszemlén, a Gyulai Méz- és Mézeskalács Fesztiválon!

Author: seditor