Az asztali zászló készítés fortélyai

asztali zászló készítés

Ön tudja, hogy mi lehet tökéletes kiegészítő az irodába és a tárgyalásra? Egy kiváló minőségű, zászlókészítésre termett alapanyagból készült, minőségi, szépen kidolgozott asztali zászló. Cégünk már több évtizede készít különféle lobogókat, így az asztali zászló készítés terén is nagy tapasztalattal rendelkezünk. Ez utóbbit elsősorban beltérre ajánljuk, valamint védett körülmények között, esetleg a kültérre is.

Az asztali zászló készítés, mint bármely más termék esetében, a Poliformnál minden esetben rövid határidővel és precízen történik. Már több mint 30 éve készítünk hagyományos és egyedi formájú, méretű, beltéri és kültéri zászlókat, beachflageket, dekorháttereket, molinókat, és transzfernyomással más dekorációs elemeket is.

Szájmaszk rendelés esetén is számíthat ránk. Minden termékünk gyártásakor, így az asztali zászló készítés során is figyelembe vesszük a megrendelői igényeket, és úgy teszünk javaslatot a lehető legoptimálisabb anyaghasználatra és gyártástechnológia kiválasztására.

Egy asztali zászló ugyanis szerves része lehet egy cég vagy állam hivatalos kommunikációjának, ezért hibátlannak és makulátlannak kell lennie. Gyakran látjuk irodákban, tárgyalótermekben, diplomáciai és sportdiplomáciai eseményeken is. Nálunk minden esetben kiemelkedő minőségű és látványos megjelenésű termékek kerülnek legyártásra.

Az asztali zászlók 15×25 cm-es nagyságban, selyem szatén alapanyagból készülnek, kérésre arany színű díszítő zsinórral és rojtokkal, transzfernyomással vagy hímezve, egy- vagy kétoldalas kivitelben. Az asztali zászlótartó külön megvásárolható tartozék.

Author: seditor