Bízzuk a hűtő szállítást profira!

A konyhai berendezések nemcsak sok helyet foglalnak, hanem a költöztetésük is problémás. A hűtő szállítás például kifejezetten a nehéz feladatok közé tartozik, mivel több dologra is oda kell figyelni. Az egyik ilyen a hűtő épsége.

Persze, amikor lomtalanítás van, akkor teljesen mindegy, hogy mennyire sérül meg a hűtő és a falak épsége is érdekelni szokta a tulajt. Viszont, ha költözni szeretnénk, akkor elvárjuk, hogy a hűtő is épségben érkezzen meg az új lakásba. Ilyenkor figyelni kell a tetejére, ami az emelésnél veszélyesen közel kerül a plafonhoz. Emellett nem javasolt lefektetni sem, tehát végig a több tíz kilós eszközzel kell egyensúlyozni. Ha pedig nincs lift vagy nem fér bele, akkor még nagyobb bajban leszünk.

Ilyenkor a hűtő szállítást érdemes inkább profira bízni. Miért szenvednénk a szállítással feleslegesen, ha más elvégezné helyettünk a munkát? A jó fuvaros figyelni fog arra, hogy minden vagyontárgyunk épségben érkezzen meg az új helyére, természetesen beleérve a konyhai eszközöket is.

Author: admin