Dr. Kárász Tamás a szakma kiválósága

Dr. Kárász Tamás

Ha szeretnéd felvarratni az arcodat, esetleg csak anti-aging kezelésre vágysz, akkor Dr. Kárász Tamás mellett voksolj! A munkája során minden igényt teljesít, minden problémára talál megoldást. Eddig még egyetlen páciense sem távozott tőle elégedetlenül. Dr. Kárász Tamás plasztikai sebész él-hal a szakmájáért. Rendkívül becsületes és nagyon kifinomult az ízlése. Amikor plasztikai beavatkozásokat hajt végre, akkor olyan, mint egy igazi művész. Erre szüksége is van, hiszen szépérzék nélkül nem lehet jót alkotni.

A plasztikázás során a bőrt megfelelő mértékben kell megfeszíteni. Nem mindegy, hogy mekkora implantátumot helyez a mellbe, valamint az arcot miként varrja fel. Ha nem figyel oda a nüansznyinak tűnő részletekre, akkor a végeredmény káosz lesz. A szakorvos valóban törekszik a szépre és a jóra, de csak egy bizonyos határon belül. Ha valamelyik ügyfele túlzásba esne, akkor azt jelzi. Az orrplasztika során például legtöbbször a nyitott műtétet ajánlja. Ettől sokan félnek, mert azt gondolják, hogy fájdalmasabb és heg marad utána. Ez azonban nem igaz.

Dr. Kárász Tamás a plasztikát altatásban végzi

Pontosan ezért nem érez semmit belőle a páciens. Ráadásul a felépülés is gyorsan megy. Pár hét alatt már teljesen begyógyulnak a hegek és a belső varratok is felszívódnak. A beavatkozástól számított 8-ik napon kiveszik a tamponokat. Ezek segítik a keletkező váladék és vér felszívását. Ezek kiszedése némi kellemetlenséggel jár, azonban kibírható. Dr. Kárász Tamás a beavatkozás után sok mindent nem javasol. Ilyen például a hajolgatás.

A műtét napján és utána is jó pár napig tilos a hirtelen hajolás, nehéz tárgyak emelgetése, az orrfújás és a megerőltető fizikai munka. A véraláfutás 10-12 nap alatt szívódik fel. Természetesen jegeléssel meg lehet gyorsítani a folyamatot. Ehhez manapság már lehet a gyógyszertárakban venni hűtőtömlőket, amiket a műtét után azonnal használatba lehet venni. Az orrplasztika során csak akkor történik varratszedés, ha külső metszés történt. Ilyen a már fentiekben is említett nyitott orrműtét.

Mit tilos csinálni az orrplasztika után?

Napozni és szoláriumba menni tilos! A műtét után másfél hónapig bármilyen UV-sugárzással kapcsolatos tevékenységtől tartózkodni kell! Védeni kell az orrot az erősebb behatásoktól, hogy a gyógyulás teljes lehessen. Nem szabad az orrplasztika után fűszeres és csípős ételeket fogyasztani. Továbbá, a túl forró fogások is kerülendőek. A szemüveg viselése már egyedi mérlegelést igényel, hiszen az emberek szervezete nem egyforma. Van, akit jobban megvisel egy műtét.

Az orrplasztika szövődménye a gyulladás, valamint a vérzés. Ez azonban bármelyik vágással járó beavatkozásnál előfordulhat. Akár még savós váladékozás is kialakulhat hetekkel a kezelés után. Ritkán, de előfordulhat 1-2 hónappal a műtét után némi tengelyferdeség, kinövés vagy az orrcsúcs helyzetének megváltozása. Ez azonban a hegek és a szétválasztott szövetek gyógyulásának tudható be. Az előbb említett szövődmények szerencsére igen ritkának számítanak.

Author: seditor