Elektromos vagy kézi mellszívó

mellszívó

Hasznos és talán szükségszerű eszköz, ami megkönnyíti az etetést. Egy jobb minőségű mellszívó már elfogadható áron megvásárolható. Ez az eszköz olykor tényleg szükséges, ezért megéri olyat választani, ami funkcióját tekintve például több tejet tárolni tud. Elektromos és kézi példányokból tud válogatni.

A kézi változatok jelentősen olcsóbbak, azonban egy elektromos verzió is jó szolgálatot tehet. Némelyik elektromos modellhez kijelző is tartozik, amin keresztül látható minden beállítás. Az ilyen készülékekhez gyűjtőedény is tartozik. Ezeken a kis tárolókon jelzések vannak, amelyekről leolvasható a tej mennyisége.

A Philips AVENT Ultra Comfort SCF395/11 elektromos modell például biztosítja az optimális tejáramlást. A Loretti dupla elektromos mellszívó segítségével könnyedén lefejhető a tej, ha pedig többlet keletkezik, a fejéssel megakadályozható a mellgyulladás, ami az anyatejes táplálás megszűnéséhez vezetne. A tej tárolására zacskó is vásárolható a medipack.hu oldalon. Tehát a pici táplálása nem kell kellemetlen folyamat legyen.

Author: seditor