Esküvői helyszín foglalás: milyen árakra lehet most számítani Budapest környékén?

Esküvői helyszín foglalás

Sok költséggel jár egy esküvő, és bár nem szoktak a vendéglátók fillérezni, mégis célszerű minden kiadást jól meggondolni. Az esemény helyszíne a legfontosabb szempontok között van, és mindenki igyekszik a legszebb, legkényelmesebb helyet választani a nagy napra. Ha kíváncsi arra, hogy most milyen árakon találhat Budapest környékén, akkor mindenképp megér egy pillantást a www.eskuvonkhelyszine.hu weboldal. Itt megismerhető a Budapesttől csupán 50 km-re található Fenyőharaszt Kastélyszálló, ami csodálatos esküvői helyszínnek minősül. Természetesen az ára több szemponttól függ, de annyi kijelenthető, hogy rendkívül korrekt módon vannak megszabva.

Ugyanakkor egy csodálatos környezetet biztosít a fiataloknak és a násznépnek egyaránt, ha itt zajlik majd az esküvő, a vendégek garantáltan emlékezni fognak az eseményre sok-sok évig. Gondoljon bele, milyen élmény lesz egy exkluzív környezetben, az őspark közepén tartani a szabadtéri szertartást, illetve az ünnepi vacsora is tartható a szabadban, szépen díszített, kivilágított party sátor alatt!

Egyszerűen csodálatos kilátások ezek, és ha nem szeretne az esküvő szervezésével foglalkozni, akkor azt is rábízhatja a kastélyszálló tapasztalt munkatársaira. Sok ifjú pár, akik a nagyvárosokban esküsznek meg, kimennek a közeli parkba vagy folyó partjára fényképeket készíteni. Önöknek ez adva van, hiszen olyan varázslatos környezetben tölthetik az egész napot, estét és éjszakát, ami elbűvöl minden vendéget. Az ízletes, szépen feltálalt ételek szintén adottak, ha erre van igény.

A felhőtlen szórakozást semmi sem zavarja meg, még az sem, hogy a meghívottaknak a mulatozást követően haza kell utazniuk, mert nem kell! A Fenyőharaszt Kastélyszálló ugyanis profi szolgáltatásokkal várja az ünnepelni óhajtókat, 26 szobájukkal színvonalas szálláslehetőséget biztosítanak az esküvőn résztvevők számára. Ezt kihasználva minden vendég kipihenheti magát a szobájában, nem muszáj fáradtan útnak indulniuk a lakodalom után. Válassza ezt a helyet, és engedje, hogy a kastélyszálló varázslatos hangulata magával ragadja!

Author: seditor