Fimo süthető gyurma kreatív személyeknek

Fimo süthető gyurma

A gyurmából készíthető alkotások technikájának világa igen változatos, érdekes, hiszen a jól formázható alapanyagnak köszönhetően csodás dekorációs és ajándéktárgyak előállítására van lehetőség. Optimális választás lehet ehhez a Fimo süthető gyurma, amely finoman megmunkálható.

A hobbi felhasználók és a profi ékszerkészítők egyaránt szívesen használják ezt az alapanyagot, így a kreatív időtöltés csodálatos eredménnyel jár. Speciális színekben is kapható Doll Art Fimo süthető gyurma család a muveszellato.com webshopban. Ezt elsősorban a babakészítők számára gyártják, de természetesen, sok egyébre is alkalmazható.

Kiváló minőségű termék, ami remekül tartja a formáját. Az égetése elektromos sütőben 20-30 percbe telik, 110 fokon. Egy kis kreativitással és kézügyességgel gyönyörű tárgyakat lehet megalkotni ebből az anyagból, amit ráadásul igazán korrekt áron vásárolhatunk meg. Érdemes végignézni a gazdag kínálatot és kiválasztani azt a Fimo süthető gyurma fajtát, amelyikből különleges dolgokat tudunk előállítani.

Author: seditor