Fogyás hasról edzéssel – Hogyan érdemes nekifutni?

zsírégető edzéstervre

Ha több az energiabevitel, mint amennyit elhasználunk, akkor hízunk, ez tény. Ilyenkor a bevitel csökkentése egy járható út, a másik pedig a felhasznált energiamennyiség növelése. A hatékony fogyáshoz zsírégető edzéstervre is szükséged lesz. Ezzel rábírhatod a szervezetedet a raktározott zsír megmozdítására. Az edzéstervet megtalálhatod az intenset.hu weboldalon. Ajánlott az alacsony intenzitású gyakorlatokkal kezdeni, azonban ezektől igazi zsírégető hatást nem lehet várni.

A közepes erősségű edzésformák már jól megmozgatják a testet, ilyenkor a pulzus a maximum érték 70%-a körül mozog. Ezek jótékony hatással vannak a szívre, a keringési rendszerre és az állóképesség, de az erőnlét is nő. Minél több izomcsoport vesz részt a mozgásban, annál nagyobb az intenzitás. Ebbe a kategóriába soroljuk a sífutást, az úszást, az ellipszis trénert és az evezőgépet. A magas intenzitású zsírégető edzés gyakorlatainak végzése már igazi kihívás, ide tartozik az erős sprint, a tabata rendszerű edzés vagy intervall tréning. A lényeg nem a gyakorlatok időtartama, hanem az intenzitása. Tulajdonképpen a zsírt égető edzés speciális fajtája nem pusztán mozgás közben, hanem utána, a regeneráció fázisában is nagyon sok kalóriát használ fel. Az Intenset 12 hetes ingyenes edzésterv és diéta rengeteget segíthet a fogyókúrában, erősen hozzájárul ahhoz, hogy leolvadjon az a pár kiló súlyfelesleg és újra bomba formába kerüljünk. Ezért érdemes kipróbálnod, ha úgy érzed, hogy némi súlytöbblet van a testeden.

A weboldalon továbbá érdekes leírásokat olvashatsz a különböző edzéstípusokról, de megtalálod a fogyókúrás ételek listáját is. Ugyanakkor, a zsírégetést jobban be lehet indítani vagy felerősíteni zsírégető táplálékkiegészítők fogyasztásával. Támogatják a beinduló anyagcsere folyamatokat és segítik a raktározott hájmennyiség könnyebb mobilizálódását. Tehát annak érdekében, hogy leadd a fölösleges kilókat, nem elég csak edzeni, hanem arra is figyelned kell, hogy milyen táplálékot viszel be a szervezetedbe. Így biztosan sikeres lesz a törekvésedet.

Author: seditor