Futóbicikli egyéves kortól

futóbicikli

Ezekkel a járgányokkal igazi élmény várja a gyerekeket. Egy lila futóbicikli minden csemete szívét elrabolja, ez pedig megvásárolható a bababike.hu oldalon. Ha a család szeme fénye egy ilyet kapna karácsonyra vagy a születésnapjára, bizonyára kiugrana a bőréből az örömtől.

Magnézium technológiával készült váza miatt igazi pehelysúlyú modell, a villái és a kormány pedig alumíniumból készültek. Ezek miatt bátran kijelenthető, hogy elnyűhetetlenek. Nem utolsó szempont az sem, hogy a nyereg nem szívja magába a vizet, így ha véletlenül megázna, egyszerűen letörölhető és már száraz is. 1-4 éves kor között ajánlott a használata, hiszen az ülése kézzel is könnyedén állítható.

A biztonságos használat jegyében, a kis járműre vastag, defektmentes, bordázott gumikerekek kerültek. Ezen felül a kormányra is helyeztek védőszivacsot, valamint csúszásmentes markolatot. Ezek lehetővé teszik a futóbicikli kormányának magabiztos fogását. Amennyiben azt fontolgatja, hogy vesz egy futóbiciklit, akkor az említett weboldalon érdemes szétnéznie.

Author: seditor