Kerüljön előtérbe az erdészeti szárzúzó!

erdészeti szárzúzó

Egy elvadult erdő igen komoly kihívást okozhat a művelés szempontjából. Amennyiben a cél egy jól átlátható és átjárható terület fenntartása, akkor a bokor és cserje szinte gyakran csak hátráltató tényező, amitől muszáj megszabadulni. Az erdészeti szárzúzó kifejezetten ezen cél érdekében született meg. A természet folyamatosan törekszik az egyensúlyra, így a szukcesszió megállás nélkül dolgozik.

Ennek következtében, egy még nem teljesen záródott erdőtársulás esetében gyakori, hogy az alsóbb szinteken jelentős bokorállomány fejlődik. Az FML 560 erdészeti szárzúzó ilyenkor kimondottan előnyös szerkezet, ami alacsony teljesítményigényéből (90-140 Le), viszonylag kis munkamélységéből (8 cm) adódóan, valamint zömök, kompakt kialakításának hála, jól átjárja a területet és minden szűk helyre befér.

A 25 cm átmérőjű ágakkal is megbirkózik és egy egyenletes darálék réteget hagy maga után. Ez az erdészeti szárzúzó könnyen csatlakoztatható az erőgépek III. kategóriás felfüggesztéséhez. Kiváló befektetés és fantasztikus munkatárs.

Author: admin