Már kapható méretpontos fényzáró roló tetőtéri ablakra

fényzáró roló tetőtéri ablakra

Néha a kevés, máskor pedig éppen ellenkezőleg, a túl sok fény az, ami zavaró lehet, főként egy tetőtéri lakásban. Bár télen jól tud esni a folyamatos napsütés, de a nyári időszakban ez komoly gondokat jelenthet. Szerencsére nem kell ettől már szenvedni, ugyanis a fényzáró roló tetőtéri ablakra méretpontos kivitelben megvásárolható utólag. Jó hír ez azoknak, akik később döbbennek rá, hogy bizony valamit elfelejtettek.

A modern technikai megoldások révén, a hatékonyság fokozható. Nem szabad elfeledkezni arról sem, hogy csak a méretkódok ismeretében történhet a fényzáró roló tetőtéri ablakra való beszerzése és felhelyezése. A szereléshez nincs szükség feltétlenül képzett szakemberre, mert minimális készséggel és néhány egyszerűbb szerszám jelenlétében elvégezhető a folyamat.

Ehhez útmutatást kínál a termotech.hu weboldal. A nyílászárók ezen plusz kiegészítői még a hideg hónapokban is segítséget nyújtanak, ugyanis a fényzáró roló tetőtéri ablakra el van látva egy alupigmentált hővisszaverő hátoldallal, ami a fűtési energia megtakarításában jeleskedik.

Author: seditor