Maximális kényelmet kínál az AL KO fűnyíró traktor

AL KO fűnyíró traktor

A fűnyírás olyan tevékenység, amit rendszeresen kell űzni, főleg abban az esetben, ha nagyobb telekkel rendelkezünk. Szerencsére megvan az a dinamikája a szukcessziónak, hogy még akkor is egy könnyen kezelhető gyeptársulás alakul ki adott területen, ha azt nem vetjük külön, hanem csak rendszeresen gondozzuk vágással. Az AL KO fűnyíró traktor tökéletesen alkalmas megoldást kínál akkor, ha maximális kényelem mellett szeretnénk dolgozni.

Nincs más dolgunk, csak beülni a kormány mögé és máris indíthatjuk a motort. A szomszédok garantáltan irigykedni fognak, hogy milyen jó dolgunk van az AL KO fűnyíró traktor jóvoltából. A Solo By AL-KO T16-103.7 HD V2 Comfort típus 9,1 kW, 2 hengeres Briggs&Stratton-Motor meghajtással rendelkezik. A vágási magasság pedig 6 fokozatban állítható.

A 2 késes vágómű és 103 cm vágásszélesség még a kifejezetten nagy kertekben is megállja a helyét. Az AL KO fűnyíró traktor megfelelő kiegészítőkkel télen is bátran bevethető, akár a hó eltakarításra. Élvezzük ki a modern technológia előnyeit és fordítsuk mindezt a hasznunkra!

Author: seditor