Mire jó a fitness kerékpár?

Minőségi bringák

A különböző márkák és tervezők folyamatosan arra törekszenek, hogy minél szélesebb körben tudják kielégíteni a vásárlói igényeket, így nem is csoda, hogy egyre több újdonsággal találkozhatunk a piacon.

Az egyik ilyen újítás kétségtelenül a fitness kerékpár, amihez az országúti bicikli adta az ötletet. A könnyű súlyú szerkezettel igen nagy sebességet lehet megütni, hiszen a vonalvezetésének köszönhetően kicsi a légellenállása.

Ráadásul semmilyen extra felszereléssel nem lett ellátva, mint a csomagtartó vagy éppen a sárvédő, így még plusz súllyal sem kell számolni. Ahogy a neve is mondja, a fitness kerékpárt akkor a legcélszerűbb használni, ha biciklizéssel szeretnénk formába lendülni.

Hölgyek és urak egyaránt megtalálhatják a számukra alkalmas kialakítású fitness kerékpárt, ami ráadásul többféle színben is elérhető. Válogathatunk az olcsóbb és drágább modellek között, viszont a komolyabb darabokat azoknak javasolják megvásárlásra, akik napi szinten, de legalábbis igen gyakran pattannának a nyeregbe.

Author: admin