Nagyon sokoldalú az etikett címke

etikett címke

A különféle árucikkek, termékek, raklapok, paletták és raktári helykódok jelölésekor nyugodtan lehet választani azt a megbízható eszközt, ami már több évtizede a rendelkezésünkre áll. Habár az etikett címke már több mint 200 éve elérhető, igazán csak a 80-as évek végétől lehet igazán praktikusan alkalmazni, amikor is megjelent az első elektronikus tekercses címke nyomtató.

Ennek hála a legtöbb iparágban alapvető tartozék lett az etikett címke. Az öntapadós fajta pedig hihetetlenül praktikus, és a fent említett helyeken, eszközökön kívül, temérdek egyéb helyen is nyugodtan használható. Amellett, hogy nem kerül sokba, rögtön felgyorsítja az adott hely vagy termék azonosítását, megkönnyítve a felhasználók tájékoztatását.

Milyen felületre ragasztható az etikett címke? A folyamatos technológiai fejlődésnek köszönhetően szinte nincsen olyan terület vagy felhasználási mód, ahol ne lehetne a címkére számítani. A legtöbbször beválik a normál papír, a direkt termál vagy a műanyag típus, ami a megszokott helyekre és felületekre felragasztható.

A cimke-nyomtato.hu még olyan termékeket is biztosít, amik 300 Celsius-fokos hőfokon, rozsdás felületen, laboratóriumi használat közben is helytállnak. Milyen ragasztó fajták közül lehet választani? Nos, a legtöbb esetben a normál ragasztóval gyártott etikett címke is tökéletesen beválik, és az ember nem fogja megbánni, hogy ezt választotta.

Az ilyen ragasztós etikett címke -20°C és +80°C között is helytáll. Akkor sincs baj, ha valaki speciális igényekkel rendelkezik és egyedi ragasztós címkére van szüksége. Létezik például biztonsági, hűtőházi, visszaszedhető, magas hőmérsékletet kibíró és persze többször visszaszedhető címke is.

Author: seditor