Remek étvágyfokozó a narancs illóolaj

narancs illóolaj

Az ember életében a különböző illataromák nagyon fontos szerepet töltenek be. Vannak olyan gyümölcsök, amelyek amúgy is közel állnak hozzánk, ugyanis gyakran találkozunk azokkal a boltok polcain és rendszeres, főleg a téli időszakban fogyasztjuk. Miért ne használnánk fel ezeket minden lehetséges formában, például narancs illóolaj kivitelként?

Aki evett már ilyen citrusfélét, az nagyon jól tudja, mennyire üde illata van, amikor elkezdjük meghámozni. Gyakori eset, hogy a héjat a fűtőtestre helyezve, egészen a teljes kiszáradás állapotáig hagyjuk, mert addig is árad a finom narancs illóolaj a levegőbe. Voltaképpen hasonló elven működik a párásító is, csak ebbe olyan elegy csepegtetése történik, amit hidegsajtolással nyernek ki a termésből.

Különféle jó tulajdonságai vannak az illatnak, mert az kiválóan frissít, közérzetjavító, de ezek mellett étvágyfokozó képességekkel rendelkezik. Érdemes mindezt a gyakorlatban megtapasztalni és kiélvezni a hatékonyságát. A narancs illóolaj egyszerűen beszerezhető kis- és nagytételben a serafimszappan.hu oldalon 100 %-os tisztaságban.

Author: admin