Ryanair kabinbőrönd kiváló áron

ryanair kabinbőrönd

A Ryanair légitársasággal készül utazni? Ha még nincs, akkor feltétlenül gondoskodjon időben a Ryanair kabinbőrönd beszerzéséről! Ez elsősorban a légitársaság által lefektetett kézipoggyász szabályzata miatt fontos, azonban egy szép és tágas bőrönd mindig jól jön. Bármikor szükség lehet egyre, nemcsak akkor, amikor repülővel utazunk.

A Ryanair kézipoggyász szabályzata megváltozott, a két ingyenes táska vagy bőrönd maximális méretei 55x40x20 cm (maximum 10 kg), 40x20x25 cm lehetnek. Az ilyen bőröndök megvásárlása egyáltalán nem kell gondot jelentsen, hiszen a taskam.hu webáruházban igen széles választékban kapható Ryanair kabinbőrönd.

Rengetegféle színben, formában és kivitelben találunk termékeket, puha vagy keményfalú gurulós bőröndök egész sora várja a vásárlókat. A Ryanair kabinbőrönd modellek rendkívül mutatósak és modernek, ugyanakkor a praktikusság szempontjából is verhetetlenek. A súlyuk nem nagy, könnyen húzhatóak, ráadásul nagyon tágasak, így remekül lehet pakolni. Ne hagyja ki a webáruház nagyszerű akcióit sem!

Author: admin