A benzin adalék teszi a dolgát

Az üzemanyag-hatékonyság fontosabb, mint valaha, főleg a benzinmotorok esetében, hiszen egyre nő a teljesítmény és egyre kifinomultabb rendszerek készülnek. A benzin adalék tisztántartja az egész rendszert A-tól Z-ig, éppen ezért rengeteg szakértő tanácsolja a JLM termékeinek a használatát. Rengeteg szennyeződés kerülhet a motorba, a gyengébb minőségű üzemanyagok miatt és a levegőben található részecskék is megtalálják az utat a rendszer belsejébe. A benzin adalék nemcsak az új motorokat tartja tisztán, hanem a régieken is képes segíteni.

Rendszeres használat mellett kitisztul az egész üzemanyagrendszer, az EGR szelep, de megtisztítható a turbó is. Sokkal gazdaságosabb a JLM termékeit választani, mint hagyni, hogy már csak a szerelő tudja megoldani a dolgot, mert abban az esetben sokszor elengedhetetlenné válik egy alkatrészcsere, ami több tíz- vagy százezerbe fog kerülni, típustól függően.

A benzin adalék azonban nem engedi megtapadni a szennyeződéseket a motorban. Természetesen nem kell minden tankolásnál használni, elég csupán néhány száz kilométer után újra alkalmazni.

A gondos odafigyelés egy megbízható járműt fog eredményezni. A benzin adalék használatát tanácsos már akkor elkezdeni, amikor még nem tapasztalható teljesítménycsökkenés. Viszont egy frissen vásárolt használt autó esetében sem késő alkalmazni, hogyha szeretnénk javítani a motor teljesítményén és fogyasztásán. A benzin adalékon kívül, még számos hasznos termék megtalálható a jlmshop.hu kínálatában, amelyekkel javítható az autó állapota.

Author: admin