A betonfestékre is sokszor szükség van

betonfesték

Sok esetben a betont kötelező lefesteni, hiszen ezzel megnövelhető annak a kopás-, olaj- és időjárásálló jellege. Temérdek típusú betonfesték vehető meg a hazai boltokban. Remek választás a VALMOR produktuma, amelyik egy szemcsés lábazat- és betonfesték, amit bel- és kültéren egyaránt lehet használni.

Az ezzel készített bevonat teljes mértékben ellenáll az átlagos, lakossági terhelésből adódó igénybevételnek. A festéket tanácsos olyan felületeknél bevetni, ahol a csúszós jelleget szeretnék megszüntetni, vagy esetleg a tartós és dekoratív felületek kialakítása a cél. Gondolni kell itt a jelölő vonalakra, vakvezetőkre, falfelületekre, oszlopokra, lépcsőkre, műhelyekre, járdákra, lábazatokra, kerítésekre és temérdek egyéb beton elemekre.

Nem mellesleg ez bátran felhasználható homlokzatdíszítő elemek kérgesítésére és homlokzatokon hengerezhető vakolatként is. A betonfesték helytáll olyan felületeken is, amelyek nem nedvszívóak. A VALMOR betonfesték bevonata matt, de az érdes felülete miatt, a tisztántartása nem épp olyan egyszerű.

Author: admin