A bevásárlókocsi már a lépcsőn is „felmegy”

Praktikus bevásárló táska

Bizonyára mindenki látott már idős nénit gurulós táskával, élelmiszer beszerző körútra indulni. Igen, sokan ilyenkor mosolyognak, azonban pillanatnyi gondolkodás után beláthatják, hogy a bevásárlókocsi hasznos találmány.

Mennyivel egyszerűbb mindent egy könnyen mozdítható, sőt, guruló alkalmatosságba pakolni, majd szépen hazahúzni, ahol nem kell egyesével behurcolni a házba a sok szatyrot, hanem szép nyugodtan, minden erőfeszítés nélkül, csupán begurítani az otthonunkba.

A legnagyszerűbb mégis az, hogy mindezt már az emeleten lakóknak sem kell mellőzniük, ugyanis a modern bevásárlókocsik között bőven akadnak olyanok, amelyeket pontosan a lépcsőn való közlekedéshez fejlesztettek ki.

Ezek a változatok nem csupán 2, hanem 6 darab kerékkel vannak felszerelve, amelyek alkalmassá teszik a bevásárlókocsit a lépcsőn való könnyed közlekedésre. Legnagyobb előnyük azonban valószínűleg az, hogy temérdek dolog elpakolható bennük és teherbíró képességük valószínűleg az összes hasonló rendeltetésű társukét felülmúlja.

Author: admin