A bokarögzítő sok problémára jó

bokarögzítő

Nagyon könnyen megsérülhet a lábunk, elég csak egy rossz lépést tennünk és máris nagy bokafájdalmat érzünk, amitől a lehető leghamarabb meg akarunk szabadulni. Például akut vagy krónikus szalagsérülések után, a bokarögzítő egyszerűen nélkülözhetetlen.

Például túlterhelés, sérülések, operáció, ízületi gyulladások, fájdalommal kísért ízületkopás esetén szintén tanácsos egy ilyen gyógyászati segédeszközt használni. Optimális választás a harmoniagyogyaszat.hu online üzletben kapható Medi Levamed szilikon-betétes bokarögzítő, ami garantáltan hatékony kellék, hiszen annyira kényelmes, hogy akár egész nap lehet viselni, még akkor is, ha az idő nagyobb részét ülve töltjük.

Részletes leírás is olvasható a termék mellett a weboldalon, az ebben található javaslatokat feltétlenül be kell tartani! Ez a bokarögzítő speciálisan kötött szélekkel rendelkezik, a felső szélen garantálja a szoros illeszkedést, de nem szorítja el a lábszárat. A ferde felső széle megkönnyíti a felhúzást a lábfej boltozatánál. Rendelje meg ezt a bokarögzítőt, ha szüksége van rá!

Author: admin