A Casio óra folyamatos fejlesztései

Casio óra

A karóra kínálat ma már gyakorlatilag végeláthatatlan. A legkedveltebb márka a Casio óra. A japán cég 1970-ben kezdte meg az időmérő eszközök gyártását. Már az első készített óra jóval megelőzte a korát, hiszen számolta a szökőéveket is. Rengeteggel a kor technikája előtt, olyan vekkereket alkottak, ami egy okosóra tulajdonságaival bírt gyakorlatilag.

Ide lehet sorolni a 90-es években gyártott érintőképernyős, tévészabályozós, helymeghatározós, mikrofonos vagy éppen hőmérővel kiegészített modelleket is. Az ezredfordulóra pedig megalkották az MP3 lejátszóval rendelkező darabot. Ebből is látszik, hogy a cég nemcsak követi a divatot, hanem megelőzve az aktuális technológiákat, folyamatos fejlesztésre törekszik.

A kínálat tehát rendkívül széles, kezdve a pár ezer forintos óráktól, az egészen drága nívósabb darabokig. A minőség mindegyik árkategóriában garantált. A nagyon pénztárcabarát szemléletüknek hála, bármelyik hétköznapi vagy ünnepi viseletünkhöz lehet más-más Casio óra a gardróbunkban.

Author: seditor