A fali konzol könnyedén megrendelhető

A napjainkban használt termékek mérete jelentősen csökkent a régi típusokhoz képest. A fali konzol a manapság gyártott 1-2 cm vastag televíziókhoz igazodik.

Az ezelőtt készített berendezések mérete megakadályozta, hogy fel lehessen szerelni a kívánt helyre. A mai változatok helye nem feltétlenül a polcon vagy az asztalon van. A fali konzol esztétikusabbá teheti a szoba kinézetét. A felszerelése igencsak egyszerű, csupán némi fúrásra és csavarozásra van szükség.

Szinte minden típus dönthető, illetve forgatható annak érdekében, hogy a készüléket a szoba bármelyik sarkából, különböző tevékenységek végzése közben is tökéletesen láthassa.

Az anyagát tekintve fémből készül és általában a maximális terhelhetőség 35 kg. Ennek köszönhetően, bármilyen berendezés felszerelhető rá. Garancia is jár hozzá, szóval nem kell aggódnia a gyári meghibásodásoktól. A fali konzol remek lehetőséget nyújt arra, hogy a készülékét ott helyezhesse el az otthonában, ahol csak kedve tartja. Rendelje meg bátran, hogy televíziót ízlése szerint helyezhesse el!

Author: admin