A felfújhatós matrac remek útitárs

felfújhatós matrac

A tavasz közeledésével a kirándulni vágyók újra felfedezhetik a természet csodáit. A több napos kempingezéshez szükség van megfelelő felszerelésre. Az alváshoz elengedhetetlen egy jó és komfortos felfújhatós matrac. Nagyon praktikus, nem foglal sok helyet és könnyű. Akár 1 napra, akár hosszabb időre tervezzük a kiruccanást, kényelmet biztosít.

Erős műanyagból készült, aminek köszönhető, hogy jól bírja a terhelést. Anyaga ftalátmentes, ami hozzájárul a környezet kíméléséhez. A velúrbőr tapintású gumimatracnak a tartását a benne levő spirálszerkezet adja. Nem kell attól tartani, hogy alvás közben leereszkedik, ugyanis a dupla szelep a biztonságot szolgálja.

Ha vendéget vár és nincs szabad ágya, akkor rendeljen egyet, amit 1 munkanapon belül kiszállítanak. Választhat az egyszemélyes vagy kétszemélyes közül. Mindkettő ugyanolyan kényelmes, csak méretben és árban különböznek. A felfújhatós matrac segít abban, hogy a sátorban töltött éjszakák is pihentetőek legyenek. Színes, virágmintás jóga matrac is kapható, különböző méretben.

Author: seditor