A fényzselé csillogást garantál

Minden szakember alkalmazza a terméket, hiszen a manikűr elkészítésénél nagy rá az igény. A fényzselé kihangsúlyozza és kiemeli a körmeit, így azok ragyogni fognak. A zselé, valamint a porcelán tetejére egyaránt felkenhető. Ahhoz, hogy teljesen megszilárduljon UV lámpa alatt kell tartani 2-3 percig. Egyébként, ma már szinte minden manikűrhöz igénybe veszik, hiszen a termék nélkül nem teljes a művelet.

A fényzselé ecsettel kerül felhelyezésre minden alkalommal. Mivel elég keményre köt, így több héten keresztül megmarad. Ha saját célra használja, akkor tisztában kell lennie azzal, hogy ez az anyag hamar megköt és elég vékonyan felvinni a felületre. Ha ez megtörtént, akkor nincs más dolga, mint várni néhány percig.

Ezt követően jöhet az olajozás. Az üzleteken a termék sokféle változatban van jelen. Ez azért is jó, mert mindenki a céljának megfelelő mellett teheti le a voksát. A fényzselé hígabb, valamint sűrűbb állagú is lehet. Ez a dolog a tartósságán egyáltalán nem változtat. Bármelyik mellett is dönt, a körmei szépen fognak ragyogni.

Author: admin