A fülzúgás a lakosság 5%-át érinti

fülzúgás

Vannak olyan egészségügyi problémák, amelyek eleinte nem tűnnek veszélyesnek, azonban annál zavaróbbak. A fülzúgás is ebbe a kategóriába tartozik, a folyamatosan búgó, csengő vagy zakatoló hang képes az őrületbe kergetni az embert. Nem véletlen, hogy egyre többen fordulnak az elérhető orvostechnikai eszközökhöz, amivel csökkenteni tudják a zavaró hatást.

Az egészben a legrosszabb, hogyha egyszer megjelenik, akkor nem lehet tudni mennyi ideig fog tartani. Az esetek többségében 2-3 napig érezzük a kellemetlenséget, de néha ennél sokkal tovább elhúzódik. Ha a panasz még 2 hét múlva is fennáll, akkor muszáj megkeresni a probléma mögött álló okokat. A fülzúgás a lakosság 5 százalékát érinti.

Nem kell azonnal kétségbeesni, amikor meghalljuk a furcsa zajokat. Szerencsére van mód a panazok csökkentésére, ami lehetővé teszi, hogy újra kiélvezzük a csendet és a nyugalmat. A fülzúgás oka lehet keringési probléma is, így vérkeringés javítása csökkentheti a fülzúgást. Ide kattintva kaphat bővebb információkat egy lehetséges kiegészítő terápiáról.

Author: seditor