A Grundfos ALPHA1 L 25-60 megfizethető és hatékony

Grundfos ALPHA1 L 25-60

Közeleg a téli időszak, így a fűtési rendszerek karbantartása már megkezdődött. Érdemes ilyenkor az elavult alkatrészek és kellékek állapotát alaposan felmérni, majd minél előbb cserélni, ha arra van szükség. A Grundfos ALPHA1 L 25-60 kiváló választás lehet, a fűtési keringető szivattyú piacát tekintve. A szivattyuk.hu webáruházban most igazán elérhető áron juthatunk hozzá. Az 50 literes percenkénti szállító kapacitása, valamint a 6 méteres emelőmagassága a legtöbb háztartás igényeinek teljes mértékben megfelel.

A Grundfos ALPHA1 L 25-60 rendkívül nagy hatékonyságú, csendesen üzemel és nem mellesleg energiatakarékos is. 3 fokozatba állítható, amivel a kívánt fordulatszámot lehet megadni, ráadásul konkrétan radiátoros, illetve padlófűtés üzemmódba is kapcsolható. Az említett funkción kívül, hűtési és használati meleg víz rendszerekbe is alkalmazható. A Grundfos ALPHA1 L 25-60 szinte bármilyen kazánszerkezet konstrukciójával kompatibilis.

Eredeti termék, ami a hivatalos magyar képviseleti garanciával is rendelkezik. A jól felszerelt webáruház kínálatában azonban ettől az átlagos teljesítménnyel rendelkező gépezettől jóval erősebb kategóriába sorolható versenyzők is felsorakoznak. A Grundfos MAGNA1 32-120 F 220 nagy hatásfokú motorral szerelt fűtési szivattyú, ami ugyancsak 3 fokozatú, viszont arányos, illetve állandó nyomásra történő szabályozás is lehetséges nála. 330 literes percenkénti szállító kapacitása, 11 méteres emelőmagassága és a 329 W-os teljesítménye révén kiváló ipari felhasználásra.

A Grundfos MAGNA1 32-120 F 220 abszolút kitűnő választásnak minősülhet különféle nagyobb alap- és belterületű építmények esetében, mint a különböző intézmények, iskolák, bankok, postahivatalok, önkormányzati épületek, ipari létesítmények, gyárak vagy üzemek. Árát tekintve, értelemszerűen ez már jóval borsosabb, mint a MAGNA1 típus, ami nagyságrendileg többszörös eltérést jelent az árban. A két említett típus közül, nyilvánvalóan a Grundfos MAGNA1 32-120 F 220 kevésbé népszerű az átlagos háztartások esetében.

Author: seditor