A gyerekágy központi szerepe a helyiségben

gyerekágy

A gyermekek gyorsan nőnek, hamar kinövik a babaágyat és másikra lesz szükség. Tudod milyen a megfelelő gyerekágy? A kínálat bőséges, de mégis melyiket válaszd? Az első szempont, hogy a csöppségednek megfelelő legyen. Első a biztonság! A leesésgátlós gyerekágy azért népszerű, mert egyrészt óvja a csemetét attól, hogy leessen az ágyról, másrészt a támlák idővel leválaszthatóak, ezért ha kinövi azt az életkort, amikor még leesik az ágyról, elegendő leválasztani a támlákat és nem szükséges újat vásárolni.

Az élek párnázottak, így védenek a koppanásos balesetektől. A legtöbb típus ágyneműtartóval felszerelt, ezáltal tökéletesek az ágyneműk, pokrócok és játékok tárolására is. A webshopokban inspirálódhatsz.

Az ötletek segítenek a harmonikus, stílusos gyerekszoba megalkotásában, ha nem tudod miként láss hozzá. Fontos, hogy ne legyen túl tágas, de zsúfolt sem, vagyis a gyermek komfortosan érezze magát. A gyerekágy központi szereppel bír. Válassz a kedvenc színe vagy mesefigurája ihlette ágyat, mert azzal nem nyúlhatsz mellé!

Author: seditor