A hasizom kerék alkalmazásával kialakítható a kockás has

hasizom kerék

A testedzés megoldható a szabadban, a konditermekben, de akár otthoni körülmények között is, különféle eszközök segítségével. A hasizom kerék bevetésével átfogóan meg lehet dolgoztatni a hasizmokat, így a teljes mozgástartomány kihasználásra kerül. Ez az eszköz nem kerül sokba, ennek ellenére mégis komoly eredmény érhető el vele.

A sportverzum.hu webáruházban megtalálható a hasizomkerék egyenes, hajlított és puha markolattal, mégpedig költséghatékony áron. Bármelyik modellre esik is a választása, garantált a kockás hasizom kialakulása, természetesen rendszeres és helyes használat mellett.

Fontos, hogy a gyakorlat végzése közben, a hát végig domború maradjon, mivel csak ilyen módon kerülnek effektíven stimulálás alá a megcélzott izmok. A cél az, hogy a medence és a mellkas közeledjen egymáshoz. A használata egyszerűnek tűnik, de kezdetben nehéz lehet, komoly izomláz idézhető elő vele, viszont látványosan elmélyíti az izmok szeparációját. A hasizom kerék alkalmazását követően, minden esetben ajánlott az alapos lenyújtás.

Author: seditor