A kakaóbab töret nem hizlal

kakaóbab töret

Ki az, aki ne szeretné az édességet? Ha nem akarunk a csokoládéval szenvedni, akkor érdemes kipróbálni a kakaóbab töret erejét. A kakaóbab valójában a csoki eredeti formája, viszont teljesen tiszta valójában.

Az benne a legjobb, hogy egy apró darab is csökkenti az édesség utáni vágyunkat, azonban sokkal kevésbé hizlal, mint például a fehér vagy a tejjel kevert fajtája. A boltban kapható csokik ennél sokkal rosszabbak, mivel a valódi kakaó tartalma lényegesen eltörpül ahhoz képest, amit fogyasztanunk kéne. Lehet, hogy első ránézésre becsapós a neve, viszont nem az iható kakaóról van szó, hanem egy keserűbb, 100 százalékos csokoládéról, amit egyedül fogyaszthatunk vagy felhasználhatjuk a süteményeknél is.

A kakaóbab töret nyers, nincs pörkölve, a zacskóban apró darabokra van törve, ami egyenlő az alacsony szénhidráttartalommal. Amikor édességre vágyunk, de nem akarunk újabb kilókkal megküzdeni, akkor válasszuk inkább a Peruból származó darabkákat, amelyek végre édesebbé teszik az életünket!

Author: seditor