A Kassai irodaház és az open space kialakítás

Kassai irodaház
Az egyterű irodák elterjedése vitathatatlan és egyáltalán nem meglepő. A segítségükkel az információáramlás és a közös munka sokkal hatékonyabb lehet, aminek eredményeként a produktivitás is megnő. Erre alapoz a Kassai irodaház, amelyik számos open space irodát biztosít kisebb és nagyobb cégeknek egyaránt.
Érthető, hogy sokan döntenek az egyterű megoldások mellett, hiszen a régebbi, kabin kialakítású irodákban a fent említett előnyök nem voltak elérhetőek. Sőt, sokkal több hátránnyal jártak, már ami az alkalmazottak morálját, produktivitását és munkakedvét érintette.

Ezen negatívumokat felismerve a Kassai irodaház az open space irányt választotta és olyan helyeket kínál, amik megfelelnek a 21. századi alkalmazottak és persze vállalkozások minden igényének. Tisztában van azzal is a Kassai irodaház, hogy mostanság a munkahelyek döntő többsége az egy légtérben történő munkavégzést preferálja.
A kialakítás az 0-es években kezdett elterjedni, Hamburg városában. Rengetegen hitték úgy, hogy a dolgozóknak megkönnyíti a helyzetüket, ha nyíltan információt tudnak cserélni, ami azóta sokszor be is igazolódott.

Author: seditor