A koriander levél újra felfedezésre vár!

koriander levél

Számtalan különböző fűszer közül lehet válogatni, amikor az ember szeretné megspékelni kicsit az ételt, amit készít. A koriander levél alapvetően nem számít különleges, exotikus fűszernek, mégis napjainkban már kissé a perifériára szorult. Nem a legkeresettebb, legtrendibb ízfokozó és pontosan ezért fontos, hogy újra felfedezésre kerüljön.

Olyan egyedi ízt tud biztosítani az ételeknek, ami garantálja, hogy a vendégek, a ház népe nem hagyja majd szó nélkül a készítő dicsérését. A fűszerek, legalábbis az alapvető, gyakori típusok szerencsére nem tartoznak a drága termékek közé, így mindenki megengedheti magának, hogy kedvére kísérletezzen.

Ki lehet próbálni egyik-másik ízt, bátran lehet kombinálni, hogy a végén egy olyan ízkavalkád álljon össze, ami maximálisan azonosul az étel hangulatával. A koriander levél mindenképpen megér egy próbát! Nem fog csalódni senki, hiszen pótolhatatlan aromákat hoz elő az alapanyagokból. Aki szeretne róla többet megtudni, akár utána is olvashat bátran a világhálón.

Author: admin