A legújabb Xiaomi termék

Xiaomi Redmi 7

Lassan mindenkinek ott lapul a zsebében a méregdrága vagy éppen olcsóbb okostelefon, ami nélkül megáll az élet, mert nem tudunk az ismerőseinkkel kommunikálni. A Xiaomi Redmi 7 jól felszerelt készülék, ami nemcsak a vastag pénztárcával rendelkezőknek érhetőek el.

A Xiaomitól külön utakon jár köztudottan a Redmi, de ez nem jelenti azt, hogy bármit is veszített volna az értékéből. A Xiaomi Redmi 7 hatalmas kijelzője nem kevesebb, mint 6,26 colos és HD+ felbontású. A telefon kérhető 2, 3 vagy 4 GB operatív memóriával és a belső memória lehet 16, 32 vagy 64 GB. A Xiaomi Redmi 7 esetében számos extrával is kell számolni, mint a hátlapra szerelt újlenyomat-olvasó vagy az infraport, ami hatalmas újdonság.

A kínai telefonok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek és mindez a kifogástalan minőségüknek és alacsony árúknak köszönhető. A telefonok tudása mellett az sem elhanyagolható, hogy milyen akkumulátort rejt a fedőlap, amire a Xiaomi Redmi 7 használói nem panaszkodhatnak, hiszen a 4000 mAh kapacitás jól megtermettnek mondható.

A másik modell, ami a tavalyi évben jelent meg, a Xiaomi Mi MIX 3, ami fémkerettel és kerámia hátlappal sokak nagy kedvencévé vált. A méretes kijelző kedvelői sem panaszkodhatnak a 6.39 colos képernyőt látva, ami Full HD+, így a kifogástalan látvány garantált.

A Xiaomi Mi MIX 3 belső memóriája 256 GB is lehet, ami nem kevés, tulajdonképpen mindenre elég, amire csak szükségünk lehet. A stílusosan rejtett kamerák a hátlap felcsúsztatásakor jönnek elő, így egy kis pikantériája is van a dolognak. A 3200 mAh akkumulátor viszonylag sokáig bírja, így nem kell a telefonnak folyamatosan a töltőben lógnia.

Akár a Xiaomi Mi MIX 3, akár más Xiaomi termék mellett döntünk, biztosak lehetünk abban, hogy kifogástalan minőséget kapunk a pénzünkért, ráadásul nem is kell hatalmas vagyont költenünk a vásárláskor. A kinaibazis.hu weboldalon rábukkanunk a legújabb hírekre, tudnivalókra a kínai termékekkel kapcsolatban, hogy minden esetben olcsón tudjuk beszerezni a használati tárgyainkat.

Author: admin