A magyarság ősi gyökereit érdemes elolvasni

A magyarság ősi gyökerei

Szegény az a nemzet, aki nem ismeri a saját gyökereit. A múltunk jelentős mértékben befolyásolja a jelenünk és a jövőnk alakulását, így mindent meg kell tennünk, hogy az egykor élt őseink ne merüljenek a feledés kegyetlen homályába. A magyarság ősi gyökerei ebből az eszmefuttatásból építkezik, egy olyan alkotást létrehozva, amit a témában járatos személyek már az első oldalak után letehetetlennek vélnek.

A mű szerzője, Prof. Badiny Jós Ferenc egy élet munkásságát tárja a kedves olvasók elé, olyan kutatási eredményeket hozva nyilvánosságra, amelyek nemcsak érdekesek, de ha hihetünk a szerzőnek, a múltunk történelmét is nagyrészt újraértelmezik.

A szép kort megélő professzor a fiatalságát is a kutatásnak szentelte, így elmondhatjuk, hogy A magyarság ősi gyökerei az élete műve. Persze az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy Argentínában élt és elhunyt egyetemi tanárt többen is támadtak az eszméi miatt – sőt, A magyarság ősi gyökerei kritizálói jelentős része a magyar közönség tagjai közül kerültek ki.

Author: admin