A parti lelkei a házibuli játékok

házibuli játékok

Egy otthoni rendezvény megszervezésekor a házigazdák feladata nemcsak az étel, az ital és a tánc lehetőségének biztosítása, hanem a szórakozásé is. Ehhez különböző házibuli játékok garantálják a sikert. Némelyikük még gyerekkorunkból ismerős, mások pedig viszonylag nemrég jelentek meg.

De ha sikerül „bevezetni” a társaságban, az összejövetel szórakoztató és érdekes lesz, a vendégek pedig elégedetten távoznak, hosszú ideig emlékezve majd rá. Ha partit szervezünk, érdemes előre gondolkodni a szórakozásról.

A fő cél, hogy olyan házibuli játékokat találjunk ki, amelyekben senki sem unatkozik a falnál állva, hanem minden barátunk részt vesz a versenyben. Képzelje bele magát mindegyikük helyzetébe! Mi tetszene a komoly és értelmes Tamásnak? Mivel lehetne meglepni a nevetős Fannit?

Nem szükséges, hogy az összes vendég azonnal részt vegyen a játékban. Az elején elég az is, ha a közönség figyeli a résztvevőket a vicces helyzetekben. Döntsön saját szerepéről is a házibuli játékokban! Átveszi a játékmester szerepét vagy részt vesz a versenyeken?

Author: admin