A Playbox ötletdús termékei

Többször felmerül a kérdés, hogy milyen ajándékkal érdemes meglepni egy gyermeket? Jó hír, hogy a kisebbek szinte mindennek örülnek, mégis javasolt valamilyen célszerű darabot választani.

A Playbox alkotószellemű készletei lefoglalják a csemeték figyelmét, ugyanakkor remek közös programot biztosítanak. Például a 36 darabos mágnes csomag segítségével ötletes megoldások születhetnek. A nyár fantasztikus élményeket tartogat, a szünet alatt biztosítani kell a lurkóknak a szabadban történő mozgást.

De megesik néha, hogy egyedül unatkozik, ilyen esetekben a Playbox aszfaltkréta pillanatokon belül feldobja a hangulatot. Ugyanakkor léteznek kifejezetten lányos illetve fiús alternatívák is. A vasalható gyöngyök a csajok óriási favoritja, ezekkel számtalan elképzelés megvalósítható, állatkák, fali képek, stb.

Értelemszerűen a változatos ékszerkészítő szettek egyaránt első helyen szerepelnek a népszerűségi listán. A Playbox termékei között továbbá felsorakoznak a színező könyvek, a glitterek, a festhető képkeretek, a különféle formák.

Author: admin