A Relax Dental Center mindenben profi

Relax Dental Center

A többgenerációs családi vállalkozások sok esetben elég nagy hírnévnek örvendenek, mivel régre nyúlik vissza a történetük, ezért sokkal megbízhatóbbnak látják az emberek. A Relax Dental Center már csaknem 50 éves fogorvosi gyakorlattal és 25 éves implantológiai szaktudással rendelkezik.

A rendelő szolgáltatásainak magas minőségéről az is tanúskodik, hogy több mint 10 országból érkeznek páciensek. A Relax Dental Center a társadalmi felelősség nyilvánításra is nagy hangsúlyt fektet, ezért több karitatív programban is részt vesz. A klinikán dolgozó személyzet bemutatását elolvashatja a dentalcenterkelemen.hu internetes felületen a „Magunkról” gombra klikkelve. A Relax Dental Center a legkorszerűbb technológiákat használja, így Ön elfelejtheti a szenvedést, amit a fogfájás okoz, de ha valamilyen esztétikai beavatkozást igényelne, akkor sem kell huzamosabb ideig lemondania a szép mosolyról.

A Relax Dental Center kiváló orvosai az IHDE implantátum beültetését 72 órán belül elvégzik, ami valljuk be, rekordidőnek számít.

Author: admin