Abszolút higiénikus WC konténer

WC konténer 

Felmerülhet bennünk a kérdés azzal kapcsolatban, hogy 1-2 évtizeddel ezelőtt miért nem voltak olyan elterjedtek a moduláris konténerek, amelyeknek a kihelyezése és az áttelepítése rendkívül egyszerű és kevés időt vesz igénybe.

WC konténer legyártásához minden eszköz adott volt, mégis csak most kezdenek igazán elterjedni. Sokkal igényesebb és higiénikusabb megoldás, mint bármilyen másik mobil mellékhelyiség. A WC konténer minden további nélkül kialakítható egy teljesen modern fürdőszobának, hogyha az igények éppen úgy kívánják.

Általában ezeket többszemélyesre szokták tervezni és nem túlzás azt mondani, hogy a variációk száma határtalan. Zuhanyzótól kezdve, a kézmosó kagylókon át, egészen az elkülönített férfi-női részlegig, minden kialakítható egy WC konténerben.

A belső burkolata könnyen tisztítható, ezért egyszerű a tisztántartása. A megfeszített fizikai munka után, minden dolgozónak megváltást jelent, hogy egy ilyen igényesen kialakított helyen öltözhet át. A rendezvényeken a WC konténer szintén fontos szerephez jut.

Author: admin