After shave nedves és száraz bőrre is

after shave

Kevesen tudják, de van különbség a tejes jellegű lotion, a balzsam és a krém között, bár mindegyik hidratálja és nyugtatja a bőrt. Még nem is volt borostája, de a reklámokból megtanulta, hogy az after shave megnyugtatja a bőrt és enyhíti az irritációt? Ez azon ritka esetek egyike, amikor egy reklámban igazat mondanak.

Az uraknak nem szabad spórolni az ilyen kozmetikumokon, különösen ha rendszeresen borotválkoznak. A folyamat során a bőr felső rétege megsérül, így kipirosodás és irritáció jelentkezik. A sérülések minimalizálása érdekében, borotválkozás után azonnal mossa le az arcát vízzel, majd jöhet az after shave!

Ez a termék érzékeny és szárazbőrűeknek is használható. Kellemes bónuszként gyorsan felszívódik és nem hagy ragadós érzetet, így használat után nem kell leöblíteni. A zsíros és kombinált bőrtípusúaknak is tökéletes, mert csökkenti a faggyú termelődést és enyhíti az irritációt borotválkozás után. A fő összetevők mellett, az after shave növényi olajokat és antibakteriális, hidratáló hatású kivonatokat tartalmaz.

Author: seditor