Ágvágó olló többféle kivitelben

ágvágó olló

Tévedés azt hinni, hogy csak a tavaszi és őszi szezonban kell a kisebb-nagyobb ágakat eltávolítani némelyik fáról, bokorról. A nyári viharok alkalmával ugyanis gyakran vannak megtépázva a növények és ilyenkor érdemes mielőbb elvégezni a kártalanítást. A munkálatokban az ágvágó olló hatékony segítséget tud nyújtani.

Ezen termékek lehetőséget nyújtanak arra, hogy a magasabban fekvő részek is elérhetőek legyenek a talajról, illetve nagyobb erőkifejtést tesznek lehetővé. Függetlenül attól, hogy dísz- vagy gyümölcsfák vannak többségében a kertben, az ágvágó olló az a szerszám, aminek komoly létjogosultság jut több szempontból. Gondoskodjunk róla, hogy kéznél legyen és bármikor dolgozni tudjunk!

Általában választható mellé-, illetve rávágó formában, valamint teleszkópos nyéllel ugyanúgy. A parasztplaza.hu kínálatában többféle típus között válogathatunk és egyszerűen megtalálható az az ágvágó olló, amelyik biztosan nem okoz csalódást. A több centiméter átmérővel rendelkező gallyak is lemetszhetőek vele, különösebb erőfeszítés nélkül.

Author: seditor