Apple gyorstöltő, ami tényleg gyors

Apple gyorstöltő

Vannak olyan márkák, amelyek tudnának a többi előtt haladni, de valamiért visszafogják magukat. Apple gyorstöltő igazából nincs, legalábbis a gyártótól nem fogunk soha kapni, ami sokakat kezd bosszantani. Sok készüléket lehetett rekordidő alatt tölteni, miközben az iOS telefonokkal még mindig hosszú órákat kellett várni.

A 8-as nevet viselő készüléknél azonban végre bejelentették, hogy innentől kezdve mindenki élvezheti a gyorsaságot, amennyiben megveszi hozzá külön a megfelelő töltőt. A hagyományos 5W töltő helyett, ma már 18W típust is tudunk használni, ami elfeledteti velünk a rohanásokat és nagyjából félóra alatt indulásra készre varázsolja a telefont.

Már nem kell többet azon idegeskedni, hogy lefekvés előtt gondoskodjunk az akkumulátorról, hanem akár reggel, felkelés után is megtehetjük. Ha napközben történik a baj, akkor sem kell azért elkéssünk valahonnan, mert nem volt elég időnk. A legújabb Apple gyorstöltő ezekre a helyzetekre is fel van készítve és hűséges társul fog szolgálni.

Author: admin