Az agrofólia teljesen vízálló

Keresett termék az agrofólia

Egyszerű termék, ami sokoldalúan használható. Az agrofólia nevéből értelemszerűen az következik, hogy elsősorban a mezőgazdaságban alkalmazzák, ami részben igaz is.

Mivel a fekete változat nem engedi át a napfényt, ezért kifejezetten ajánlott a termesztéshez. A haszonnövények köré leterítve megakadályozza a gyomok elszaporodását, ráadásul az öntözés is hatékonyabbá válik ezáltal, mert a folyadék egyenesen a növények szárához kerül.

Az agrofólia teljes mértékben vízálló, ezért hasznosnak számít tetőfedéskor, mert el lehet helyezni a cserepek alatt. Ezzel minimálisra csökkenthető a beázás lehetősége. Minél vastagabb, annál nehezebben szakad. Az építőipar is előszeretettel használ agrofóliát, például az építőanyagok védelmére.

Amit ezzel leterítenek, azt nem érheti nedvesség. Ebből következik, hogy bizonyos termékek esetében jól jöhet a raktározás szempontjából is, amikor az árucikkeket fedetlen helyen kell tárolni. Az agrofólia elérhető áron szerezhető be a barkacsland.hu webáruházból, többféle méretben.

Author: admin