Az alpaka fonal finom tapintású

alpaka fonal

Dél-Amerikából származó állat szőrének köszönhetően érhető el ez a remek anyag. Az alpaka fonal hihetetlenül keresett a textiliparban. A puhasága, a hőszigetelése és az ellenállósága teszi különösen értékessé. Rendkívül finom tapintású, aminek köszönhetően kényelmes viseletet garantál.

A puhasága miatt kiválóan alkalmas babaruhák, sálak, valamint pulóverek készítésére. Természetes tulajdonsága, hogy képes melegen tartani a hideg időben, ugyanakkor légáteresztő, így a forróságban is biztosítja a komfortérzetet. A természetes színpalettája lenyűgöző, a fehértől a sötétbarnáig számos árnyalattal lehet találkozni. Az alpaka fonal hipoallergén, ami azt jelenti, hogy nem okoz allergiás reakciókat. Kézzel, hideg vízben ajánlott mosni és lapjával szárítani annak érdekében, hogy megőrizze az eredeti szépségét.

A szőr gyűjtése nem tesz kárt az állatokban és a szál termelése is kevésbé terheli a környezetet, mint más eredetű anyagoké. Legyen szó pulóverről, sálról vagy takaróról, az alpaka fonal garantálja a kényelmet, a melegséget és az egyedülálló stílust.

Author: seditor