Az eredeti Pandora gyűrű ismertetőjelei

Pandora gyűrű

A márka mindent megtesz annak érdekében, hogy a kiegészítők könnyen felismerhetőek legyenek, ezért jelzésekkel látta el azokat. Az eredeti Pandora gyűrű a vállalat logójával van ellátva. Egy O betűn elhelyezett korona figyelhető meg a nagyobb felületű kiegészítőkön. A kisebb felszínnel rendelkező termékeken az ALE kifejezés fedezhető fel, ami a gyártó másik ismertetőjegye.

Általában nemesfémekből, 14 és 18 karátos aranyból, sterling ezüstből készülnek az ékszerek. A Pandora gyűrű egyszerű köves változata tökéletes a lánykérések alkalmával. Egy nagyobb kővel díszített kellék rendkívül elegáns. A meglepett személy biztosan hatalmas örömmel fogad majd egy különleges darabot.

Erre az eseményre csak egyszer kerül sor, így nem érdemes spórolni. Egy életen át lesz viselve, ezért érdemes minőségi ékszert vásárolni. Minden Pandora gyűrű meseszép. Az elegáns megjelenésének köszönhetően, magára vonzza majd a tekinteteket. Ha összeállításban szerzi be, akkor több egyforma mintázatú kellékkel büszkélkedhet.

Author: seditor