Az oszlop ventilátor működési elve

oszlop ventilátor

A nyári forró napokon, amikor a hőmérséklet 30 C fölé emelkedik, a lakásban sem kellemes tartózkodni. Ebben az esetben az oszlop ventilátor kitűnő döntésnek bizonyulhat. Biztosítja a kellő légmozgást ahhoz, hogy a közérzeted jelentős mértékben javuljon.

Biztonságos, kényelmes és hatékony megoldást kínál a tikkasztó hőség elviselésére. Kifejezetten esztétikus kialakítású, ennek köszönhetően remekül passzol bármilyen stílusú lakásba.

Ha környezetvédelmi vagy pénzügyi okok miatt nem szeretnél klímát telepíttetni az otthonodba, akkor keresve sem találsz jobb alternatívát. Az oszlop ventilátor működési elve valamelyest eltér a hagyományos változatokétól. Nincs benne rotor lapátos szerkezet, helyette a hűtés mechanizmusát egy tangenciális gépezet határozza meg.

Hatalmas előnye, hogy nem képez huzatot vagy erős szélmozgást. Eltérő légáramlási üzemmódokat állíthatsz be a berendezésen, így mindig az igényeidre szabhatod. Az oszlop ventilátor időzítő funkcióval is rendelkezik, ami nagyon hasznos az éjszakai használatnál.

Author: seditor