Azul társasjáték: egyszerű, mégis lenyűgöző

azul társasjáték

Kedveli az olyan tevékenységeket, amibe gond nélkül bevonhatja családját, fejlesztheti a gyermekei képességeit és közben még a látvány is lenyűgöző? Ez esetben az Azul társasjáték mindenképp megér egy próbát. A szabályzata viszonylag egyszerű, azonban stratégiai gondolkodást, taktikát igényel, darabjai pedig bámulatos, színes vizuális élményt nyújtanak.

Miközben a játékos arra törekszik, hogy saját magának a legtöbb pontot érő elhelyezkedésű csempekockákat gyűjtse össze, vetélytársaira is figyelnie kell, mivel az Azul társasjáték folyamán másoknak is könnyedén keresztbe lehet tenni, elhalászva az orruk elől az általuk gyűjteni kívánt színes darabokat. Továbbá, a pontok összeszámolásánál szükséges az alap matematikai számítások ismerete, így a gyermekek ilyen téren is játszva fejlődhetnek, tanulhatnak.

Érdemes többször is újra játszani, mivel így az előző körben elkövetett hibák javításra kerülhetnek. Az Azul társasjáték könnyedén képes elvarázsolni minden játékost, legyen szó gyermekekről vagy felnőttekről.

Author: seditor