Baileys csak természetes összetevőkkel

Baileys

A világ számos országában ismert ital egykor igazi forradalmat jelentett a finom desszertpárlatok területén. A lágy, finom és aromás Baileys ízét nehéz egy szóval leírni, ezért jobb, ha kipróbáljuk. A likőr kollekcióját kivételesen eredeti ízek képviselik, így a vásárlóknak bőven van miből válogatni. A klasszikus Baileys színe fehér. Az árnyalat azonban az adott ital típusától függően változik.

Bármelyik formáját is isszuk, az ízét a krém és a karamell enyhe árnyalatai uralják. Habár a cukortartalom meglehetősen magas, de még így sem cukros az ital. Ez annak köszönhető, hogy a kifejlesztett recept nagyon kiegyensúlyozott. Miből készül? Kizárólag természetes összetevőkből. Nem tejpor vagy aromák, hanem valódi tejszín adja az ital tökéletes krémes illatát.

A másik fontos jellemzője, hogy az ízkomponenseket kiváló minőségű ír whiskyvel vonják be. Ez teszi egyedivé a likőrt. Az eredmény pedig minden várakozást felülmúl. A Baileys sok rajongóval büszkélkedik, akik biztosak lehetnek benne, hogy valóban természetes terméket fogyasztanak.

Author: seditor